קטגוריות

הרשמה לניוזלטר:

10 הפוסטים החדשים ביותר

מאפים מלוחים מאפה גבינה

בנערותי בבית הורית נהגתי לספר לאמא שלי על מאכלים או מאפים שהיו לי טעימים מהבתים בהם יתארחתי. אמא שלי הייתה מבקשת את המתכונים ומכינה לי אותם. זו הייתה עבורה הזדמנות להתחדשות ויצירה. אני לא זוכרת האם המתכון הנוכחי הוא שעטנז של שני מתכונים שאימא שלי יצרה או שאני יצרתי. בכל מקרה שמו האמיתי של הבצק הוא "הבצק של אימא שלי". בחכמתה כי רבה, יצרה בצק שמן שכינתה אותו "דמוי בצק עלים" , כי הוא לא היה מדופף כמו בצק עלים. היא השתמשה בו למאפים מלוחים ומתוקים . המשך קריאה >


תפריטים בראנץ או ארוחת ערב קלה

ארוחה מפנקת ועשירה המשך קריאה >


תפריטים ארוחת בוקר

ארוחות בוקר ב"מקום בלב יפו" המשך קריאה >


דגים פטה טונה

פטה הוא דרך אלגנטית של שנות השבעים והשמונים להגשת ממרח טונה, כבד או גבינה. המשך קריאה >


ממרחים ממרח מנצח

צבע הממרח הבא ושלא יהיה שוב על בסיס עגבניות. המשך קריאה >